Padel TC Kooike

In maart 2022 zijn de graafwerken gestart ter aanleg van ons vierde tennisveld en naastgelegen 3 padelvelden. We hopen deze in gebruik te kunnen nemen midden mei.

Ter hoogte van de padelvelden zal een rust- en recreatieruimte gecreëerd voor leden, wandelaars, of wie gewoon een gezellige middag in de natuur wil doorbrengen.

Ook de omheining aan de tennisvelden zal aangepakt worden; deze zal, voor het deel tussen terras/tennis en tennis/padel vernieuwd worden, met een verlaging naar 1,1m hoogte. Op die manier zal het voor de supporters nóg aangenamer worden om de matchen te volgen, en krijgt de club een strakkere look.

Aan de padelvelden zal een zomerbar komen om bij activiteiten of tornooien extra te kunnen openen.

Een reservatie voor de padel gebeurt via de zeer gebruiksvriendelijke Playtomic (site/app, link via onderstaande knop). Hier in kies je zelf de duurtijd van de match, afhankelijk van wat vrij is. Ook kan je opteren dat 1 iemand heel de reservatie betaalt voor de groep, of ieder zijn deel betaalt.
Men hoeft geen lid te zijn van TC Kooike om te kunnen reserveren en iedereen krijgt gratis credits afhankelijk van de hoeveelheid credits men aankoopt. Maar elk lid zal wel nog een extra korting genieten bij de effectieve boeking, én als lid zal men ook eerder op voorhand kunnen reserveren ten opzichte van een externe speler.

Hopelijk tot snel op het veld!